Grotere tekst

Kleinere tekst

Reset tekstgrootte

  Contactgegevens

  Rijksstraatweg 236

  2022 DJ - Haarlem

  Tel. 023 - 533 24 33

  E-mail onze praktijk

  Openingstijden

 

  Online afspraak maken?
Vul het on-line formulier in en wij nemen spoedig contact met u op voor het maken van een definitieve afspraak

 

  Online vraag stellen?
Stel uw vraag on-line! Wij zullen spoedig antwoorden.

 

  Zoeken

alleen binnen deze site.
 .

 

Nieuwsarchief

Hier zijn eventueel oudere nieuwsartikelen te vinden die hun actuele waarde hebben verloren. Deze artikelen blijven tot nader order beschikbaar.

 

 

De nieuwe privacywet

Publicatiedatum: 4-1-2019   /   Bron: TPP Hendrix

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de gehele Europese Unie (EU). De voormalige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

 

Tandprothetische praktijk Hendrix heeft haar uiterste best gedaan om zich voor deze datum aan alle nieuwe regelgeving te conformeren. En we zijn daarin geslaagd! Een geruststellende gedachte.

Privacyverklaring

Hier kunt u onze privacyverklaring doorlezen (open PDF).

Onze nieuwe website on-line!

Publicatiedatum: 14-1-2013   /   Bron: TPP Hendrix

Vandaag is onze nieuwe website on-line gegaan. Deze staat boordevol informatie en zal mogelijk veel onduidelijkheden voor u kunnen wegnemen. Lees de site eens rustig door. Heeft u naderhand toch nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag graag!

Legitimatie en verzekeringsbewijs

Publicatiedatum: 13-11-2012   /   Bron: TPP Hendrix

Door de wettelijke administratieve verplichting tot het invoeren en controleren van het BSN (Burger Service Nummer) is het tonen van uw legitimatie verplicht. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om bij een eerste afspraak (zowel bij reparaties als nieuwe protheses) uw legitimatiebewijs en verzekeringspas mee te nemen.

Bij voorbaat dank.

Vrije tarieven weer afgeblazen

Publicatiedatum: 17-10-2012   /   Bron: NZA

In 2012 heeft de overheid besloten de tarieven voor tandheelkunde vrij te geven. Onder druk van de kamer is het experiment vrije prijzen echter al weer afgeblazen. Dit houdt in dat er in 2013 de oude tarievenlijst uit 2011 weer van toepassing zal zijn met geïndexeerde tarieven.

 

Voor u als prothesedrager zal er echter niet heel veel veranderen. Voor een volledige prothese wordt slechts 25% van de kosten door u zelf betaald. Mocht de prijs in 2013 iets stijgen of dalen, dan zorgt dat voor een heel klein verschil in de eigen bijdrage. Voor een prothese op implantaten wordt een vaste eigen bijdrage gerekend die los staat van de kosten van de behandeling.

.